Megbízható, felelősségteljes könyvelő és könyvelés Budapest és környékén

Rólunk

Könyvelés, bérszámfejtés, TB ügyintézés Budapest és környékén

Budapesti könyvelőiroda várja önt a 14. kerületben!

Több mint

20 év tapasztalat

Több mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött tudjuk, hogy egy vállalkozás tulajdonosának milyen módon segítsünk Könyvelés, Bérszámfejtés és TB-ügyintézés területén. Tudjuk, hogy ezek a területek mennyi terhet tudnak a vállalkozóra róni. Munkánk rontos része, hogy ezeket a terheket levegyük a válláról.

01.

A fontos dolgok

Előnyt élveznek

Munkánk során elkülönítjük azokat az információkat, amelyek a vállalkozás vezetése szempontjából fontosak és azokat amelyek nem feltétlenül igényelnek napi figyelmet. A fontos adatokról havi rendszerességgel tájékoztatást küldünk, kiemelve a figyelmet igénylő részleteket.

02.

Kiemelt figyelem

A közös sikerért

Sikerünk a felelősségteljes és megbízható könyvelő munkatársainknak és ügyfeleinknek egyaránt köszönhető. Könyvelői irodánk 1996 óta folyamatosan bővül és gyarapodik vállalkozásunk, ám ügyfeleink nagy része évek óta hűséges és elégedett partnerünk.

03.

Adó szakértő

Profi távkönyvelő

Kiemelt diszkréció

Garancia

 

Ebben segíthetünk

Könyvelés szolgáltatások

Szolgáltatásainkat úgy állítottuk össze, hogy ügyfeleink igényét magas színvonalon ki tudjuk elégíteni. Negyedévenként – illetve a könyvelői iroda szerződésében rögzített időközönként – jelentést küldünk ügyfeleinknek vállalkozásuk aktuális helyzetéről. Teljes körű könyvelői, számviteli szolgáltatás ellátását vállaljuk alapítványok, Bt-k, Kft-k, részére Budapest és környékén.

Hírek, tippek a könyvelés világából, könyvelői jogszabályokról!

Stel-Ma Könyvelő Blog

A bérszámfejtők rémálma

Bérszámfejtő lap, bérnyilvántartó lap, bérfizetési jegyzék, TB összesítés…? Mindezen fogalmak a munkavállaló ember számára talán ismeretlenek, miért is foglalkozna az ideje nagy részét napi szinten a munkahelyén töltő alkalmazott e szavak jelentésével, e dokumentumok jelentőségével. A cégvezetőnek annál inkább okozhat az alapos, problémamentes bérszámfejtés álmatlan éjszakákat. Van megoldás? Szervezze ki! ...

Olvasson tovább!

A jó könyvelők átka

Egy vállalkozás vezetőjének egyszerre nagyon sok különböző dologra kell figyelnie, számos komoly döntéshelyzetbe kerül nap mint nap, az energiáit annyira leköti a cégének irányítása, hogy egy jó könyvelő igencsak meg tudja nehezíteni a mindennapjait. A rossz könyvelőkről már sokszor esett szó, és mindenki tudja, hogy a rosszul végzett könyvelés akár a cég vesztét is okozhatja. ...

Olvasson tovább!

Mit tegyünk, ha nincs bérszámfejtőnk ?

Egy cégvezetőben felmerül a kérdés, hogy mit tegyen, ha gyorsan bérszámfejtésre van szüksége. Az első lépés, hogy keressen fel bennünket, akik bérszámfejtés kiszervezésével foglalkozunk. De néha a gyorsaság nagy úr, és emellett vannak különböző követelmények is, amelyekre oda kell figyelni, ha egy cég új munkavállalót kezd alkalmazni. ...

Olvasson tovább!

Kérdése van? Ajánlatot kérne?

Elérhetőségeink

Keressen minket bizalommal könyvelés, bérszámfejtés vagy TB ügyintézés miatt akár telefonon, e-mail-ben, vagy személyesen. Munkatársaink rövid időn belül választ adnak Önnek bármilyen kérdésére! Árajánlat kérés itt.

Kérjen írásos ajánlatot most! Vagy hívjon bizalommal!

Ördög Gyöngyi Ildikó
Tulajdonos