Megbízható, felelősségteljes könyvelő és könyvelés Budapesten és környékén

Szolgáltatások

Hívjon most! +36 20 957 8889

Ismerje meg szolgáltatásainkat a könyvelés, és számvitel minden területén. Könyvelő iroda.


Teljes körű, precíz és naprakész könyvelés biztosításával nyújtásával biztos számviteli hátteret nyújtunk ügyfeleink számára. Nemzetközi tapasztalataink és hálózatunk alapján külföldi tulajdonú társaságok teljes körű könyvelő és adminisztrációs feladatainak ellátását is eltudjuk látni.

Könyvelő iroda a 14.kerületben, könyvelés árak felől érdeklődjön bizalommal.

Bővebben

Könyvelő irodánk távkönyvelés keretében vállalja az ország bármely pontján lévő vállalkozás könyvelését. Távkönyvelés esetén a velünk kapcsolatban álló vállalkozás olyan szolgáltatásokban részesül, mintha cége közvetlen közelében lévő könyvelő iroda lennénk, azonban távkönyveléses ügyfeleinknek további kedvezményeket biztosítunk. Könyvelés árak kedvezően, könyvelés Budapesten!

Bővebben

Akönyvelő kiválasztása minden cég működésében alapvető fontosságú, nem csak azért mert a könyvelő szinte mindent tud a cége helyzetéről, de azért is, mert a jó könyvelő növeli a cég értékét a pontos tanácsadással, képviselettel, szerződések véleményezésével és még számtalan egyéb módon.

Bővebben

Cégünk a könyvelési szolgáltatás keretében teljes körű TB ügyintézést vállal megbízói részére. Önnek csak az üzlettel kell foglalkoznia, mi pedig biztosítjuk cége számára a Társadalombiztosítási, (tb) egészségbiztosítási ellátások (oep) ügyintézését valamint teljeskörű képviselet az Országos Nyugdíjfolyósító Igazgatóság, Országos Egészségügyi Pénztár előtt.

Bővebben

Minden jó vezető tudja, hogy a vállalkozásában használt erőforrások közül az emberi erőforrás a legértékesebb. Ahhoz azonban, hogy a vállalkozás céljának leginkább megfelelő emberekkel tudjunk együtt működni, több jogilag meghatározott formának kell eleget tenni, ami már érintőlegesen a bérszámfejtés fogalmi körébe tartozik.Bérszámfejtés a 14.kerületben kedvező árakon!

Bővebben

Személyi jövedelem adó bevallást minden tárgyévet követő évben be kell küldeni a NAV részére minden magánszemélynek. Amennyiben Ön nem szeretné felvállalni ennek az elkészítését akkor Mi szívesen elkészítjük Ön helyett.

Bővebben

MIÉRT VÁLASSZON
PROFI KÖNYVELŐT?

Bemutatkozik a Budapesti 14.kerületi Könyvelő iroda, a Stel-Ma Kkt!

Több mint 20 éves könyvelő, könyvelés tapasztalat

Új vállalkozások könyvelés specialistája. Kft., Bt., egyéni vállalkozások könyvelése

Megbízhatóság, kedvező árak

Garancia a büntetések elkerülésére, precíz munka határidőre

Naprakészek vagyunk a NAV jogszabályokban

Teljes körű precíz naprakész könyvelés a 14.kerületben

Leinformálható referenciák, kedvező könyvelés árak

Hírek, tippek a könyvelés világából, könyvelői jogszabályokról!

Stel-Ma Könyvelő Blog

Hogyan válasszunk profi könyvelőt Budapesten?

Válllakozások tulajdonosai általában az üzleti folyamatok irányítására központosítanak, az adminisztratív feladati körei és a pénzüggyel kapcsolatos tervezések a legtöbb esetben ezt segítik. Egy megfelelően kiválasztott könyvelő, vagy egy komplett könyvelő iroda által nyújtott szolgáltatások alkalmazásával a cégvezető feladatai leegyszerűsödnek, ugyanis jobban tud majd az üzleti folyamatok irányításával törődni. ...

Olvasson tovább!

Egy könyvelőiroda hétköznapjai Budapesten a 14.kerületben

Egy könyvelőiroda hétköznapjai Budapesten a 14.kerületben! Profi könyvelés kedvező árak!Sokan megrémülnek, ha meghallják a könyvelés szót. Számukra felfoghatatlan, hogy lehet szeretni egyáltalán ezt a szakmát, hogy lehet, hogy valaki ezt évtizedeken át műveli. Szerencsére léteznek más vélemények is és nem vagyunk híján nagyszerű, a könyvelést magas szinten... ...

Olvasson tovább!

A bérszámfejtők rémálma

Bérszámfejtő lap, bérnyilvántartó lap, bérfizetési jegyzék, TB összesítés…? Mindezen fogalmak a munkavállaló ember számára talán ismeretlenek, miért is foglalkozna az ideje nagy részét napi szinten a munkahelyén töltő alkalmazott e szavak jelentésével, e dokumentumok jelentőségével. A cégvezetőnek annál inkább okozhat az alapos, problémamentes bérszámfejtés álmatlan éjszakákat. Van megoldás? Szervezze ki! ...

Olvasson tovább!

Kérdése van? Ajánlatot kérne?

Elérhetőségeink

Keressen minket bizalommal könyvelés, bérszámfejtés vagy TB ügyintézés miatt akár telefonon, e-mail-ben, vagy személyesen. Munkatársaink rövid időn belül választ adnak Önnek bármilyen kérdésére! Árajánlat kérés itt.

Kérjen írásos ajánlatot most! Vagy hívjon bizalommal! Várjuk önt a 14.kerületben! 

Ördög Gyöngyi Ildikó
Tulajdonos