Megbízható, felelősségteljes könyvelő és könyvelés Budapest és környékén

Szolgáltatások

Ismerje meg szolgáltatásainkat a könyvelés, és számvitel minden területén. Könyvelő iroda.


Teljes körű, precíz és naprakész könyvelés biztosításával nyújtásával biztos számviteli hátteret nyújtunk ügyfeleink számára. Nemzetközi tapasztalataink és hálózatunk alapján külföldi tulajdonú társaságok teljes körű könyvelő és adminisztrációs feladatainak ellátását is eltudjuk látni.
Könyvelő iroda, könyvelő árak, felől érdeklődjön bizalommal.

Bővebben

Könyvelő irodánk távkönyvelés keretében vállalja az ország bármely pontján lévő vállalkozás könyvelését. Távkönyvelés esetén a velünk kapcsolatban álló vállalkozás olyan szolgáltatásokban részesül, mintha cége közvetlen közelében lévő könyvelő iroda lennénk, azonban távkönyveléses ügyfeleinknek további kedvezményeket biztosítunk. Könyvelő árak kedvezően

Bővebben

A jó könyvelő kiválasztása minden cég működésében alapvető fontosságú, nem csak azért mert a könyvelő szinte mindent tud a cége helyzetéről, de azért is, mert a jó könyvelő növeli a cég értékét a pontos tanácsadással, képviselettel, szerződések véleményezésével és még számtalan egyéb módon.

Bővebben

Cégünk a könyvelési szolgáltatás keretében teljes körű TB ügyintézést vállal megbízói részére. Önnek csak az üzlettel kell foglalkoznia, mi pedig biztosítjuk cége számára a Társadalombiztosítási, (tb) egészségbiztosítási ellátások (oep) ügyintézését valamint teljeskörű képviselet az Országos Nyugdíjfolyósító Igazgatóság, Országos Egészségügyi Pénztár előtt.

Bővebben

Minden jó vezető tudja, hogy a vállalkozásában használt erőforrások közül az emberi erőforrás a legértékesebb. Ahhoz azonban, hogy a vállalkozás céljának leginkább megfelelő emberekkel tudjunk együtt működni, több jogilag meghatározott formának kell eleget tenni, ami már érintőlegesen a bérszámfejtés fogalmi körébe tartozik.

Bővebben

Személyi jövedelem adó bevallást minden tárgyévet követő évben be kell küldeni a NAV részére minden magánszemélynek. Amennyiben Ön nem szeretné felvállalni ennek az elkészítését akkor Mi szívesen elkészítjük Ön helyett.

Bővebben

MIÉRT VÁLASSZON
PROFI KÖNYVELŐT?

Bemutatkozik a Budapesti Könyvelő iroda, a Stel-Ma Kkt!

Több mint 20 éves könyvelő, könyvelés tapasztalat

Új vállalkozások könyvelés specialistája. Kft., Bt., egyéni vállalkozások könyvelése

Megbízhatóság, kedvező árak

Garancia a büntetések elkerülésére, precíz munka határidőre

Naprakészek vagyunk a NAV jogszabályokban

Teljes körű precíz naprakész könyvelés

Leinformálható referenciák, kedvező könyvelő árak

Hírek, tippek a könyvelés világából, könyvelői jogszabályokról!

Stel-Ma Könyvelő Blog

A bérszámfejtők rémálma

Bérszámfejtő lap, bérnyilvántartó lap, bérfizetési jegyzék, TB összesítés…? Mindezen fogalmak a munkavállaló ember számára talán ismeretlenek, miért is foglalkozna az ideje nagy részét napi szinten a munkahelyén töltő alkalmazott e szavak jelentésével, e dokumentumok jelentőségével. A cégvezetőnek annál inkább okozhat az alapos, problémamentes bérszámfejtés álmatlan éjszakákat. Van megoldás? Szervezze ki! ...

Olvasson tovább!

A jó könyvelők átka

Egy vállalkozás vezetőjének egyszerre nagyon sok különböző dologra kell figyelnie, számos komoly döntéshelyzetbe kerül nap mint nap, az energiáit annyira leköti a cégének irányítása, hogy egy jó könyvelő igencsak meg tudja nehezíteni a mindennapjait. A rossz könyvelőkről már sokszor esett szó, és mindenki tudja, hogy a rosszul végzett könyvelés akár a cég vesztét is okozhatja. ...

Olvasson tovább!

Mit tegyünk, ha nincs bérszámfejtőnk ?

Egy cégvezetőben felmerül a kérdés, hogy mit tegyen, ha gyorsan bérszámfejtésre van szüksége. Az első lépés, hogy keressen fel bennünket, akik bérszámfejtés kiszervezésével foglalkozunk. De néha a gyorsaság nagy úr, és emellett vannak különböző követelmények is, amelyekre oda kell figyelni, ha egy cég új munkavállalót kezd alkalmazni. ...

Olvasson tovább!

Kérdése van? Ajánlatot kérne?

Elérhetőségeink

Keressen minket bizalommal könyvelés, bérszámfejtés vagy TB ügyintézés miatt akár telefonon, e-mail-ben, vagy személyesen. Munkatársaink rövid időn belül választ adnak Önnek bármilyen kérdésére! Árajánlat kérés itt.

Kérjen írásos ajánlatot most! Vagy hívjon bizalommal!

Ördög Gyöngyi Ildikó
Tulajdonos