Megbízható, felelősségteljes könyvelő és könyvelés Budapest és környékén

Egy könyvelőiroda hétköznapjai Budapesten a 14.kerületben

Egy könyvelőiroda hétköznapjai Budapesten a 14.kerületben! Profi könyvelés kedvező árak!


Sokan megrémülnek, ha meghallják a könyvelés szót. Számukra felfoghatatlan,hogy lehet szeretni egyáltalán ezt a szakmát, hogy lehet, hogy valaki eztévtizedeken át műveli. Szerencsére léteznek más vélemények is és nem vagyunkhíján nagyszerű, a könyvelést magas szinten művelő szakembereknek. Egy biztos,ahhoz, hogy valaki ezt a munkát válassza, szükségeltetik némi elhivatottság,hiszen amellett, hogy egy nagyon szép szakma, egyúttal egy nagyon nehéz szakmais.

Gondoljuk végig, hogy a könyvelést, mint tevékenységet hányféle jogszabály,rendelet befolyásolja, melyek évről évre változhatnak és csak olyan emberigazodik el ebben az útvesztőben, aki naprakész.

Nem véletlenül van kitalálvaegyfajta kredit-rendszer, mely alapján a könyvelőknek kötelező továbbképzésekenkell részt venniük, ahhoz, hogy gyakorolhassák a tevékenységet.


Egy könyvelő iroda hétköznapjai java részt az ügyfelekkel történőkapcsolattartásról szól.


Mi emberek, gyarlók vagyunk, úgy gondoljuk, hogy a mi gondunk, bajunk alegfontosabb, ezért szeretnénk, ha a könyvelőnk a nap huszonnégy órájában arendelkezésünkre állna és különben is, mi az, hogy nem veszi fel a telefont.Természetesen igazságtalan lenne, ha tényleg így gondolnánk, úgyhogy nem ártkicsit a dolgok hátterét is megnéznünk.

A könyvelő irodák nagy része több embert foglalkoztat és bevált gyakorlat,hogy minden ügyfélnek meg van a saját embere, aki foglalkozik az ügyeivel. Amásik felállás szerint van egy vagy két fő munkatárs, aki jön-megy az ügyfelekközött és intézi a sürgős, halaszthatatlan dolgokat és a többiek végzik aháttér munkát, az anyagok feldolgozását.

Mindkét módszer hatékony lehet, elsősorban attól függ, hogy kinek milyen azügyfélköre, vagy helyi sajátosságoktól, például, hogy vidéken vagy Budapestenműködik a könyvelő iroda.


Nyilván a könyvelés árak sem egyformák és Budapesten és a piac is telítettebb.


Az biztos, hogy nem egyszerű megtartani az egyensúlyt egy könyvelőnek, hogyaz ügyfelek is mindig elérjék és az anyagok is feldolgozásra kerüljenek,ráadásul havi, negyedéves illetve éves szinten a különböző bevallási és leadási határidők még tovább nehezítik a dolgot.

Ezért nagyon fontos, hogy a könyvelőés ügyfélköre között kialakuljon egy napi, heti és havi rutin, ami segíti akölcsönös együttműködést. Ezek egyfajta kimondatlan aranyszabályok, miszerintfennakadás nélkül tudnak együtt dolgozni, miközben tiszteletben tartják egymásidejét és tevékenységét.

Kialakul, hogy milyen csatornán célszerű kommunikálni, van, aki az e-maileskapcsolattartást részesíti előnybe és van, aki kizárólag telefonon kommunikál.Mindez persze attól is függ, hogy kinek milyen az időbeosztása. Természetesenvannak sürgős, halaszthatatlan esetek, amikor azonnal szükségünk van akönyvelőnkre, legalább is a véleményére, de valljuk be ezek a ritkábbhelyzetek.

Tudomásul kell vennünk, hogy a könyvelőnknek nem mi vagyunk az egyedüliügyfelei és minden apró-cseprő dologgal ne zavarjuk, inkább gyűjtsük össze,amit szeretnénk kérdezni tőle és írjuk meg e-mailben.

Hiszen a könyvelés nagyonidőigényes és nagy odafigyelést igénylő munka, lehetünk mi, ügyfelek is kicsitalkalmazkodóbbak az azt végző szakemberekhez. Könyvelés és bérszámfejtés Budapesten a 14.kerületben kedvező árakon!

Bérszámfejtés árak, könyvelés árak itt! Könyvelés a 14.kerületben!

Hívjon minket Most vagy kérjen ajánlatot! könyvelés