Megbízható, felelősségteljes könyvelő és könyvelés Budapest és környékén

Online könyvelési előnyök: mit, miért, hogyan?

A világháló sokunk életét megkönnyíti, hiszen rengeteg hasznos információval és kapcsolattal gazdagodhatunk röviden, és könnyen. Csak gondoljunk a társasági oldalakra, a netes vásárlásokra vagy éppen a letölthető sorozatokra.

A netes bankolás szintén az életet megkönnyítő „szórakozássá” változott: csekkbefizetéses sorban állás helyett egy ellenőrző sms segítségével már a telefonunkról is tudunk ügyintézni.

Hogy könnyíti meg a készlet nyilvántartást és a vállalkozások logisztikai boldogulását az Internet?

Az internetes könyvelési rendszerek alapvetően bárhonnan elérhetőek, így otthonról is láthatjuk a kollégák munkáját. Továbbá gyorsan számlát állíthatunk ki, melyet elektronikusan továbbítunk a partnereinknek. A munkatársak otthonról is dolgozhatnak, amely juttatásnak is felfogható. Az ÁFÁ-t folyamatosan követhetjük, és a készleteinket bárhonnan ellenőrizhetjük, s a könyvelővel is ugyanazt a felületet láthatjuk.
 
Online könyvelés

Mivel nem szükséges foglalkoznunk?

Szükségtelen telepíteni és frissíteni. Nem kell az adatok biztonságával foglalkoznunk, rendszergazda nélkül is üzemel a programunk.
 
Esetleges nehézségek, szükséges háttér

Internet elérhetőség nélkül nem megy. Ha esetleg nincs kiépítve a vezetékes net, addig viszont a mobil net is megteszi.
A biztonság miatt aggódók számára megnyugtató, hogy az APEH nem fér hozzá a könyvelőnél tartott adatainkhoz, hiszen komplex védelmi rendszer védi.

Autómentés profi szakemberekkel! Autómentés külföldön is! Autómentés külföldön kedvező árakon! Obsessive fehérneműerotikus fehérneműszexi fehérnemű