Örök érvényű igazság, hogy egy vállalkozás nincs meg könyvelő iroda nélkül, a könyvelő iroda pedig nincs meg vállalkozás,vállalkozó nélkül. Mit is nevezünk könyvelésnek és miért jó a Könyvelő iroda Budapesten?

Miért kell könyvelni?

Nagyon egyszerű: ha másért nem is, de azért mindenképpen szükséges könyvelést vezetni, mert minden vállalkozásnak kötelező évente egyszer egy olyan beszámolót készíteni, amely információkat tesz közzé a vállalkozás pénzügyi helyzetéről. Fontos szempont hogy végül ezt a beszámolót kötelező nyilvánosságra is hoznia.  Könyvelés itt!Könyvelés Budapest

A könyvelés pontos és szigorú vezetése nélkül nagyon nehéz lenne kivitelezni az említett beszámolót, melyhez praktikus, ha minden információ gondosan, precízen rendszerezve van. Nagyon leegyszerűsítve ezt az adatgyűjtést és rendszerezést nevezzük könyvelésnek, melynek alapján végül elkészül a tárgyévi beszámoló. Könyvelés itt.

Könyvelés Budapest, könyvelő iroda Budapest .Könyvelő iroda Budapest területén.

Teljes körű és naprakész könyvelési szolgáltatás nyújtásával biztos számviteli hátteret nyújtunk ügyfeleink számára. Számviteli és könyvelési tevékenységünk a cégalapítás előtti tanácsadástól a folyamatos, napi könyvelési feladatok ellátásán túl kiterjed a zárlati feladatok ellátásáig, a magyar számviteli sztenderdeknek megfelelő struktúrák kialakítását is. Könyvelés profin.

A jó könyvelő iroda így végzi a könyvelést Budapesten!

A jó könyvelő iroda Budapesten… Magas színvonalon működik, a precizitás,pontosság és a hozzáértés alapvető náluk. Könyvelés itt!

Teljes körű könyvelés szolgáltatást nyújt, beleértve a könyvelést, bérszámfejtést, könyvvizsgálatot is. A maximálisan segítőkész és rugalmas hozzáállású dolgozók kimagasló szakmai tudással, nagy gyakorlattal és természetesen mérlegképes könyvelő képesítéssel rendelkeznek. Ezen kívül valamint szakmai tovább képzéseken vesznek részt. Könyvelés Budapest területén

Felelősség biztosítással rendelkezik és felelősséget vállal a munkájáért. Egyszóval  ha szükséges, akkor kifizeti a bírságot helyettünk, ha miatta kapunk büntetést. Nem sajnálja az időt, hogy megismerjen minket és vállalkozásunk profilját, és kiderítse, hogy hogyan optimalizálhatóak az adó- és járulékfizetési kötelezettségek, illetve hogyan csökkenthetőek a vállalkozásunkat sújtó terhek. Stabil számviteli hátteret biztosít. Könyvelés árak kedvezően.

Vállalkozásunk helyzetéről és a könyvelés aktuális állapotáról folyamatosan riportál felénk. A könyveléshez szükséges anyagokat kényelmesen akár online is eljuttathatjuk hozzájuk.

Elégedettségi garanciát vállal, pld. meg nem elégedettség és szerződésbontás esetén az új ügyfeleknek visszafizeti a könyvelés teljes díját.

Összegezve egy jó könyvelőiroda Budapesten , minden vállalkozás számára aranyat ér. Könyvelés

Hívjon minket és minden kérdésére választ kap!

+36 20 957 8889

ÖRDÖG GYÖNGYI ILDIKÓ

VAGY KÉRJEN AJÁNLATOT!

Teljes körű könyvelés szolgáltatásunk

Az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk ügyfelei részére:

 • könyvelés és az ezzel kapcsolatos tevékenységek teljes körű ellátása
 • könyvelési rendszer kialakítása, meglévő felülvizsgálata
 • a bevallási kötelezettség keretében beadandó havi, negyedéves vagy éves adóbevallások, valamint egyéb más bevallások elkészítése és elektronikus benyújtása
 • havi pénzügyi zárások elvégzése
 • éves zárások elvégzése
 • éves beszámolók elkészítése és benyújtása
 • szállítói számlák, bank, házi pénztár és tárgyi eszközök könyvelése
 • kimenő számlák kiállítása és könyvelése
 • felkészülés az éves könyvvizsgálatra
 • könyvvizsgálati asszisztencia
 • a társaság igényeinek megfelelően kialakított havi menedzsment-jelentéscsomag elkészítése
 • speciális pénzügyi adatszolgáltatások a tulajdonosok részére, illetve a banki hitelfelvételhez szükséges speciális adatszolgáltatások.Adótanácsadás itt! Adótanácsadás.
 • Könyvelés Budapest, könyvelő iroda Budapest, teljes körű könyvelés, könyvelés árak kedvezően!